IHRE UNTERKUNFT IN STADSKANAAL

Kleines und persönliches Hotel (41 Zimmer)

Das Hotel liegt direkt im Zentrum

Gratis Parkplätze

Gratis Wifi

Mit Terrasse, Grand Café und Bar

Im Jahr 2020 renoviert

Kleines und persönliches Hotel (41 Zimmer)

Das Hotel liegt direkt im Zentrum

Gratis Parkplätze

Gratis WiFi

Mit Terrasse, Grand Café und Bar

Im Jahr 2020 renoviert

Aufgrund einer technischen Störung können Sie das Paket Drenthe – Groningen NUR telefonisch buchen.

+31 599 650 699

CityHotel Stadskanaal 4*


De omgeving

Het centraal gelegen CityHotel-Restaurant Stadskanaal is zonder twijfel het meest ideale vertrekpunt voor een paar heerlijke dagen in eigen land. Geniet van de geweldige 700 hectare natuur die Stadskanaal omringt.

De Hondsrug, de Hunebedden, Vestingsstad Bourtange, het 17e-eeuwse Klooster Ter Apel, het Streek Historisch Centrum en het Boomkroonpad bevinden zich op korte afstand van het hotel. Maar ook het nabijgelegen Duitsland, Assen (met zijn TT) en de stad Groningen zijn vanuit het hotel binnen een half uur per auto te bereiken.

Cityhotel-Restaurant Stadskanaal ligt midden in het gezellige centrum met de zaterdagmarkt, naast het bekende Geert Teis Theater. Het hotel ligt op loopafstand van een bioscoop en vele restaurantjes waar u vele culturen kunt proeven. Lees meer

Route beschrijving

Best Western Hotel-Restaurant Stadskanaal ligt midden in het centrum van Stadskanaal en is goed met de auto bereikbaar. Naast het hotel ligt een grote gratis parkeerplaats en onder het hotel bevindt zich een parkeergarage waar u tegen betaling uw auto kunt parkeren. Lees meer.

Theater Geert Teis

Best Western Hotel Restaurant Stadskanaal is gevestigd naast het bekende Geert teis theater, u kunt maximaal genieten van het sociale en culturele leven van Stadskanaal en uw voorstelling verrijken met een overnachting, diner of gezellig na borrellen in “Grand Café ‘t Raadhuys”.

Volg ons